Profilbildet til trisvikProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til JavhaxProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til trannyboyProfilbildet til zethProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til IngunnProfilbildet til KvinnenProfilbildet til LåtteProfilbildet til CleoProfilbildet til gameroslProfilbildet til eddi1000Profilbildet til Olagutten
Profilbildet til Crazy92Profilbildet til MartinosloProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til ole322Profilbildet til JaNuSProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til jarlemannProfilbildet til SamehadaProfilbildet til NordlandProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til sisunorProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til shado33Profilbildet til foresterProfilbildet til carogirlProfilbildet til babyboo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje