Profilbildet til mann oslProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til komigje69Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til StrazoProfilbildet til AlexsProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til urokraakeProfilbildet til par3427Profilbildet til ingoladProfilbildet til BittenProfilbildet til CalaDorProfilbildet til miss76
Profilbildet til ShineProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til sola50Profilbildet til ArconadaProfilbildet til hgsd1

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje