Profilbildet til Erik1337Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til qwerty19Profilbildet til Slappen72Profilbildet til Per SProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til maritaProfilbildet til testomanProfilbildet til KarinagayProfilbildet til trond`enProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Lez 40
Profilbildet til SiljeProfilbildet til Linda_25Profilbildet til BotanicalProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til englevingerProfilbildet til MatteStProfilbildet til ZizouProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til poopITboyProfilbildet til ElinesProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til ManimalProfilbildet til SjtProfilbildet til Tiger

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje