Profilbildet til Kalle2Profilbildet til frekkis71Profilbildet til MissyMooProfilbildet til Man30303Profilbildet til JavhaxProfilbildet til vekten75Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til AzathothProfilbildet til slaviProfilbildet til SammiProfilbildet til latino123Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Grom87Profilbildet til Goldfingermann1
Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til hotfishProfilbildet til TommybProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til C.lop14Profilbildet til sverre89Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Handyman31Profilbildet til swedmanProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til ak00nProfilbildet til JoeyKrsand

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje