Profilbildet til Sublime81Profilbildet til shivaProfilbildet til LululuuProfilbildet til StrazoProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til RomeoProfilbildet til sweden boyProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Passivg19Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til faithProfilbildet til InnlandetProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til geddimann
Profilbildet til Slappen72Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til BottomProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til sweettortureProfilbildet til MusashiProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Dotto81Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Rasputin72Profilbildet til LokerProfilbildet til Kjellar

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje