Profilbildet til XenaProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til YongProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Cato1977Profilbildet til RubberkingProfilbildet til AndyrjProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til HardRockProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Tine cdProfilbildet til miss76Profilbildet til urokraakeProfilbildet til Mistress Vitani
Profilbildet til ani5Profilbildet til XenaProfilbildet til AinaCdProfilbildet til DavinciProfilbildet til GiftMann40BrgProfilbildet til ElyProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til pompelProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til cat68Profilbildet til pitt76Profilbildet til leandroProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til KjellarProfilbildet til Zuurie2

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje