Profilbildet til ElinesProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til lauraloveProfilbildet til VigdisProfilbildet til KjellarProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til xantippeProfilbildet til Fresia4Profilbildet til Ready4funProfilbildet til bby123Profilbildet til MrVoldProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til BiJ25iPar
Profilbildet til pitt76Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til KjellarProfilbildet til stian93Profilbildet til TearyProfilbildet til LåtteProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til sabriinaProfilbildet til BistvgProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til TheReaderProfilbildet til Mike

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje