Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til Mr.XProfilbildet til troendern93Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Niko9Profilbildet til StrazoProfilbildet til ValeriaProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til @nn@Profilbildet til kinky667Profilbildet til ExodiaProfilbildet til StavangerProfilbildet til Leto78Profilbildet til Singel49Profilbildet til badboy1986Profilbildet til smoker;)
Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til MusashiProfilbildet til orro75Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til El DiabloProfilbildet til MortenBProfilbildet til KvastenProfilbildet til BadboyProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Julie00Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til MartinosloProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til ArconadaProfilbildet til ParOsloVest37-52

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje