Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til Nic94Profilbildet til PlatinumProfilbildet til bait69Profilbildet til knutbrgProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til jonas93Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til MissyMooProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Difference___Profilbildet til KennethR88Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til OsloG21
Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til 2KosProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til sexworker202Profilbildet til RosjerProfilbildet til foresterProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til DavinciProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til yana

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje