Profilbildet til KalleNavnProfilbildet til L_KProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til stian93Profilbildet til guttenProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til @nn@Profilbildet til i love boysProfilbildet til LilliMyProfilbildet til FinelineProfilbildet til ElinesProfilbildet til C.lop14Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til ArielProfilbildet til Lars80Profilbildet til TheMiss
Profilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til AnetteleProfilbildet til trisvikProfilbildet til DragongirlProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til KongenProfilbildet til .LisetvProfilbildet til ElinesProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til VildeeeProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til ole322

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje