Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til simonaProfilbildet til Buffy93Profilbildet til TorolavProfilbildet til MariusProfilbildet til NightdiverProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Kalle2Profilbildet til TheReaderProfilbildet til IngunnProfilbildet til jonas93Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til KongenProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ensomgutt23
Profilbildet til MedusaProfilbildet til Merethe21Profilbildet til TorolavProfilbildet til Oslo60+Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til GiggSProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til MidasProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til RubberkingProfilbildet til sabriinaProfilbildet til LululuuProfilbildet til AlekProfilbildet til HazeProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Anne72

UmbrEllaElly

@umbrellaelly
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Jeg søker etter en god mann. Vis
Disse profilene har besøkt UmbrEllaElly:Disse profilene har UmbrEllaElly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje