Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Kate WProfilbildet til Just4youProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til hotfishProfilbildet til kjelli77Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til jeanettekProfilbildet til Kalle2Profilbildet til TordenspydProfilbildet til bergenm30Profilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til TommybProfilbildet til Humlevatn
Profilbildet til gutt1981Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til AngelManProfilbildet til LeticiaProfilbildet til sportfuckProfilbildet til NightdiverProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Trappani89Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til ExodiaProfilbildet til spruksProfilbildet til TingTong

UmbrEllaElly

@umbrellaelly
aktiv 1 måned siden
Jeg søker etter en god mann. Vis
Disse profilene har besøkt UmbrEllaElly:Disse profilene har UmbrEllaElly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje