Profilbildet til orro75Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til LatexfunProfilbildet til babybooProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til AnetteleProfilbildet til northkickProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til MandrakeProfilbildet til HelgelandsGubbe
Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til LatexfunProfilbildet til orro75Profilbildet til AnetteleProfilbildet til babybooProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til MandrakeProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til northkick

UmbrEllaElly

@umbrellaelly
aktiv 2 måneder siden
Jeg søker etter en god mann. Vis
Disse profilene har besøkt UmbrEllaElly:Disse profilene har UmbrEllaElly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje