Profilbildet til MandrakeProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til northkickProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til orro75Profilbildet til LatexfunProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til babybooProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Anettele
Profilbildet til northkickProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til orro75Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til AnetteleProfilbildet til LatexfunProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til MandrakeProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til babybooProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Goldfingermann1

UmbrEllaElly

@umbrellaelly
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Jeg søker etter en god mann. Vis
Disse profilene har besøkt UmbrEllaElly:Disse profilene har UmbrEllaElly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje