Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til AnetteleProfilbildet til northkickProfilbildet til LatexfunProfilbildet til KalleNavnProfilbildet til orro75Profilbildet til babybooProfilbildet til Sneaky29
Profilbildet til LatexfunProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til orro75Profilbildet til KalleNavnProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til northkickProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til babyboo

UmbrEllaElly

@umbrellaelly
aktiv 1 måned siden
Jeg søker etter en god mann. Vis
Disse profilene har besøkt UmbrEllaElly:Disse profilene har UmbrEllaElly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje