Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til northkickProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til MandrakeProfilbildet til orro75Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til AnetteleProfilbildet til LatexfunProfilbildet til babyboo
Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til LatexfunProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til AnetteleProfilbildet til northkickProfilbildet til orro75Profilbildet til babybooProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til Mandrake

UmbrEllaElly

@umbrellaelly
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Jeg søker etter en god mann. Vis
Disse profilene har besøkt UmbrEllaElly:Disse profilene har UmbrEllaElly besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje