Profilbildet til CleoProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til vanosm52Profilbildet til jenandProfilbildet til shaftyProfilbildet til MeeowProfilbildet til KosMusProfilbildet til latex66Profilbildet til LadysmanProfilbildet til TorolavProfilbildet til TranseMann30
Profilbildet til MrVoldProfilbildet til maritaProfilbildet til NowheremanProfilbildet til JavhaxProfilbildet til halloisProfilbildet til godsg1Profilbildet til orphansProfilbildet til Niko9Profilbildet til EspenProfilbildet til Kalle2Profilbildet til NeonProfilbildet til solaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til ellenProfilbildet til Mia, 21 Oslo

UmbrEllaElly

@umbrellaelly
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Jeg søker etter en god mann. Vis
Disse profilene har besøkt UmbrEllaElly:Disse profilene har UmbrEllaElly besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

UmbrEllaElly

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje