Profilbildet til orro75Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til CleoProfilbildet til Difference___Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til MizzyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til carogirlProfilbildet til Alexander44Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til TempenProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til someboyProfilbildet til Sheryl
Profilbildet til Geirern92Profilbildet til AnetteleProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til Kate WProfilbildet til Kalle2Profilbildet til shivaProfilbildet til xdresserProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Difference___Profilbildet til bamsefarProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til simonaProfilbildet til **Wanja

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje