Profilbildet til Huldra89Profilbildet til KiwienProfilbildet til kastrdProfilbildet til LadyStarProfilbildet til @nn@Profilbildet til **WanjaProfilbildet til JustinProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til runAProfilbildet til snirlenProfilbildet til El DiabloProfilbildet til SwededarterProfilbildet til Stian
Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til staalmannenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til LamatryneProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til gameroslProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til sanjaProfilbildet til DodraugenProfilbildet til Helene89Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til StavangerProfilbildet til Mandrake

Unggutten98

@unggutten
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Unggutten98:Disse profilene har Unggutten98 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje