Profilbildet til LissaProfilbildet til Passivg19Profilbildet til BergenoProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til NannaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til ani5Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til Telemann88Profilbildet til KatherineProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til MartinosloProfilbildet til sweden boyProfilbildet til vårkåtProfilbildet til Lenemor
Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til DionysusProfilbildet til 59modellProfilbildet til sverre89Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Per SProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Hilde79Profilbildet til LeneaProfilbildet til Cleo

Unggutten98

@unggutten
aktiv 5 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Unggutten98:Disse profilene har Unggutten98 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje