Profilbildet til eddi1000Profilbildet til JontassProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til AmpriProfilbildet til Per SProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til gameroslProfilbildet til Joachim*Profilbildet til ballderProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til yanaProfilbildet til badboy1986Profilbildet til love one anotherProfilbildet til skurk3
Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til TabbeProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til SupermannProfilbildet til KogKProfilbildet til freaky2Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til SammiProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Kas=)Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til DavinciProfilbildet til DonGris

Unggutten98

@unggutten
aktiv 5 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Unggutten98:Disse profilene har Unggutten98 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje