Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til JiJiProfilbildet til jannis25Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til TabbeProfilbildet til KvastenProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til HexaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til jenandProfilbildet til SherylProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til Mjau Lhmr
Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til bbck osloProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til RockDudeProfilbildet til beitoProfilbildet til Passivg19Profilbildet til CleoProfilbildet til bait69Profilbildet til DionysusProfilbildet til henrkjarProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Sako

Unggutten98

@unggutten
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Unggutten98:Disse profilene har Unggutten98 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje