Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til buskerudProfilbildet til nelg90Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til NallexyProfilbildet til SpindelProfilbildet til sluggernProfilbildet til KvinnenProfilbildet til StrazoProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Slappen72Profilbildet til bwillyProfilbildet til Mossing34Profilbildet til shafty
Profilbildet til FerdiuslexusProfilbildet til JontassProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til buskerudProfilbildet til krsflortProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til *Punky*Profilbildet til slaviProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til brollProfilbildet til trond`enProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til jonas93Profilbildet til ZeroProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Android

Unggutten98

@unggutten
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Unggutten98:Disse profilene har Unggutten98 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje