Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Handyman31Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til DrYvilProfilbildet til engenanjaProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Linda_25Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til førdeparetProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til bait69Profilbildet til DragongirlProfilbildet til C.lop14Profilbildet til oslokos
Profilbildet til ZizouProfilbildet til Fin g30Profilbildet til testomanProfilbildet til cat68Profilbildet til MissProfilbildet til shado33Profilbildet til Sublime81Profilbildet til kaiasoProfilbildet til StrazoProfilbildet til Lill17Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Rubberking

Unggutten98

@unggutten
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Unggutten98:Disse profilene har Unggutten98 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 42 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 42 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 dag, 8 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje