Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til KarinagayProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til **WanjaProfilbildet til RJProfilbildet til DjeimiProfilbildet til SiggyzagProfilbildet til LeneaProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til .tvliseProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til GiggSProfilbildet til poffenProfilbildet til Preci1ous69
Profilbildet til tinaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til NataProfilbildet til CdrypaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til TearyProfilbildet til petrus1956Profilbildet til godsg1Profilbildet til sola50Profilbildet til Just4youProfilbildet til akane21Profilbildet til JustinProfilbildet til AvalonProfilbildet til Rosjer

Unggutten98

@unggutten
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Unggutten98:Disse profilene har Unggutten98 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Unggutten98

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Eldre menn

Moderator

Om deg

Jeg er en gutt på 15 år som elsker eldre menn, jeg søker mann fra 40-65 som jeg vil ha det moro sammen med 😉

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje