Profilbildet til RixnProfilbildet til KvinnenProfilbildet til Cato1977Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til komigje69Profilbildet til AyakachanProfilbildet til ani5Profilbildet til jannis25Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til PSYllonProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til trannyboyProfilbildet til RuienProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til modoulaminjammeh
Profilbildet til Erik1337Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Androx0Profilbildet til NjordProfilbildet til Haakon92Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til MidasProfilbildet til kennedy85Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til MatteStProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til Skeva91Profilbildet til !BK5dude34!

Unggutten98

@unggutten
aktiv 5 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Unggutten98:Disse profilene har Unggutten98 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Unggutten98

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Homse/Bi

Hva jeg liker best

Eldre menn

Moderator

Om deg

Jeg er en gutt på 15 år som elsker eldre menn, jeg søker mann fra 40-65 som jeg vil ha det moro sammen med 😉

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje