Profilbildet til lauraloveProfilbildet til Linda_25Profilbildet til SussProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til LathamsProfilbildet til RJProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Sonny55Profilbildet til ExosProfilbildet til Natasha93Profilbildet til trisvikProfilbildet til Klar 79
Profilbildet til ShineProfilbildet til HebroProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til 2KosProfilbildet til vickycdProfilbildet til vanosm52Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til shado33Profilbildet til *Punky*Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Crazy92Profilbildet til ShjalomProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til badbombadilly
  • 1 måned siden

    Tyber30

    Tyber30 la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 måned siden

    Hva er passordet for å komme seg inn i Eros Chat rommet?

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje