Profilbildet til TingTongProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til solaProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til agderProfilbildet til ChivasProfilbildet til MehtevasProfilbildet til NightdiverProfilbildet til KjellarProfilbildet til NallexyProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Cato1977Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til Cd28Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Andersen89
Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til xantippeProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til MissProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til kennedy85Profilbildet til OsloG21Profilbildet til SoffiProfilbildet til FreshnessProfilbildet til ShineProfilbildet til nada000Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til babyblueeyes

UngOgDeilig

@ungogdeilig
aktiv 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt UngOgDeilig:Disse profilene har UngOgDeilig besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje