Profilbildet til Tobben28Profilbildet til BjornchProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til agderProfilbildet til chipProfilbildet til TheMissProfilbildet til DragongirlProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til dewill77Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til ChivasProfilbildet til AndroidProfilbildet til ShineProfilbildet til Singel49Profilbildet til puppemarianne
Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til andy1988Profilbildet til Kate WProfilbildet til SpindelProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Solros72Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Mr Nilsen

UngOgDeilig

@ungogdeilig
aktiv 2 uker siden
Disse profilene har besøkt UngOgDeilig:Disse profilene har UngOgDeilig besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje