Profilbildet til BillProfilbildet til pytagorasProfilbildet til JontassProfilbildet til DionysusProfilbildet til ZaxProfilbildet til AngelManProfilbildet til AyakachanProfilbildet til Haakon92Profilbildet til NightdiverProfilbildet til ExodiaProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til rikkeintimProfilbildet til kaiasoProfilbildet til OdinProfilbildet til RosjerProfilbildet til Katherine
Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til ExodiaProfilbildet til trisvikProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til synnyProfilbildet til NyssaProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Grom87Profilbildet til KimmernProfilbildet til fadedProfilbildet til Lars80Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til skurk3Profilbildet til dp72Profilbildet til Klar 79
  • 3 måneder, 2 uker siden

    Ungpike

    Ungpike ble et registrert medlem 3 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje