Profilbildet til BiparProfilbildet til bunnyProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til bwillyProfilbildet til carmellaProfilbildet til Difference___Profilbildet til Lill17Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til LadysmanProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til buskerudProfilbildet til Mandrake
Profilbildet til knny88Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til ToremannProfilbildet til agderProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til NataProfilbildet til KatherineProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til SpindelProfilbildet til MikeProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til poffenProfilbildet til westpar76Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til latexthingProfilbildet til Cato1977
  • 2 uker, 3 dager siden

    Ungpike

    Ungpike ble et registrert medlem 2 uker, 3 dager siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje