Profilbildet til MortenBProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til andy1988Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til MannValdresProfilbildet til MolliProfilbildet til westpar76Profilbildet til komigje69Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til jonas93Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til johnrunProfilbildet til PussiProfilbildet til LilliMy
Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til akane21Profilbildet til vickycdProfilbildet til Grom87Profilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til SherylProfilbildet til røyskattaProfilbildet til KvinnenProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til fridafridaProfilbildet til NåProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til nina1992Profilbildet til Sublime81
  • 6 måneder, 2 uker siden

    Ungpike

    Ungpike ble et registrert medlem 6 måneder, 2 uker siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje