Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til brollProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til bad666boyProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til LærerenProfilbildet til 2KosProfilbildet til charlotee23Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til ingolad
Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til Niko9Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Mr.XProfilbildet til JiJiProfilbildet til trisvikProfilbildet til LenemorProfilbildet til petzlProfilbildet til bait69Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til AlexsProfilbildet til Par på camProfilbildet til SKubrickProfilbildet til sexognytelse

Ungpike

@ungpike
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Ungpike:Disse profilene har Ungpike besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje