Profilbildet til babybooProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til LilliMyProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til NylongummiProfilbildet til stuve92Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til BrumProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Matiine123Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til ValeriaProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Leather-hunk
Profilbildet til PhenrikProfilbildet til RantazticProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til testomanProfilbildet til mann oslProfilbildet til ZizouProfilbildet til DodraugenProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til moss73Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til AnetteleProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til TheRose49

Ungpike

@ungpike
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Ungpike:Disse profilene har Ungpike besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 3 timer, 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 3 timer, 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje