Profilbildet til Angel4uProfilbildet til JM28Profilbildet til TempenProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til SkårnesProfilbildet til akane21Profilbildet til vårkåtProfilbildet til FinelineProfilbildet til nattroseProfilbildet til slaviProfilbildet til StianProfilbildet til bakerProfilbildet til Geirern92Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til miss76
Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til MidasProfilbildet til ArielProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til TommybProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til NettstedetProfilbildet til NordJente90Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til AndiiProfilbildet til BittenProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Nå

Ungpike

@ungpike
Ikke aktiv for øyeblikket
Disse profilene har besøkt Ungpike:Disse profilene har Ungpike besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Ungpike

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje