Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til NataProfilbildet til PSYllonProfilbildet til love one anotherProfilbildet til dia***Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til .tvliseProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til JavhaxProfilbildet til JM28Profilbildet til SylvesterProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Lissa
Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til YouwishProfilbildet til angelica96Profilbildet til ChatrinetvProfilbildet til tinaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til OdinProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til OralProfilbildet til LatexleahProfilbildet til trond`enProfilbildet til SissyShirley

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje