Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til runAProfilbildet til MartinosloProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til carogirlProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til ScorpionProfilbildet til NowheremanProfilbildet til jenandProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til orphansProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til IngegardProfilbildet til Kalle2
Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til MannValdresProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Mass SageProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Hemne72Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til Kalle2Profilbildet til 59modellProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til SvetikProfilbildet til Lookme

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje