Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til MissMProfilbildet til **WanjaProfilbildet til HebroProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til NannaProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til SkårnesProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til ShineProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Cleo
Profilbildet til Slave g23Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til KarinagayProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Roger84Profilbildet til bwillyProfilbildet til AnetteleProfilbildet til knutbrgProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Lars80Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til MrbigProfilbildet til maritaProfilbildet til hotfishProfilbildet til Hot&horny

urokraake

@urokraake
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje