Profilbildet til NyssaProfilbildet til fintparProfilbildet til Sonny55Profilbildet til VictorProfilbildet til nafaProfilbildet til ZizouProfilbildet til KosMusProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til kmfantProfilbildet til Isabella10Profilbildet til davidandreProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til MissProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til IntrMannProfilbildet til sjømann
Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til Tony21Profilbildet til apeeassProfilbildet til Osl38Profilbildet til ElviraProfilbildet til sexworker202Profilbildet til AnetteleProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til DorcasProfilbildet til CharlesProfilbildet til Slave g23Profilbildet til nord88Profilbildet til HebroProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Crazy92Profilbildet til mann osl

urokraake

@urokraake
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje