Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Alexander44Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Goldi!!Profilbildet til Geirern92Profilbildet til bait69Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til JustinProfilbildet til foresterProfilbildet til ElyProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Gutt23TRD
Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til LatexleahProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til KosMusProfilbildet til JærguttenProfilbildet til ZaxProfilbildet til MannValdresProfilbildet til KvastenProfilbildet til trannyboyProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Modesty56Profilbildet til ShjalomProfilbildet til ingoladProfilbildet til latino123Profilbildet til Bimann43

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje