Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til NeonProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til knny88Profilbildet til golfbearProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til AnetteleProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til LathamsProfilbildet til DjeimiProfilbildet til Fin g30Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til knutbrgProfilbildet til lekenergod
Profilbildet til AlexsProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til EscobarProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til pierceddickProfilbildet til ElyProfilbildet til MatteStProfilbildet til Kate WProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til OlavsenProfilbildet til burndocProfilbildet til CharlesProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Alesio

urokraake

@urokraake
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje