Profilbildet til staken jacsenProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til NjordProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til TearyProfilbildet til AyakachanProfilbildet til temptationProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Kalle2Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til Huldra89Profilbildet til shivaProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til just myself
Profilbildet til Roger84Profilbildet til joniProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til veilchenProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til RantazticProfilbildet til HexaProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til sabriinaProfilbildet til NataProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til TrhMann1973

urokraake

@urokraake
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje