Profilbildet til synnyProfilbildet til Joachim*Profilbildet til VictorProfilbildet til MikeProfilbildet til wille455Profilbildet til Grom87Profilbildet til MM77Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til JiJiProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til **WanjaProfilbildet til losamantesProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Tony21Profilbildet til hank95Profilbildet til Dodraugen
Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til LookmeProfilbildet til toro60Profilbildet til IronheartProfilbildet til shivaProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til bakerProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til afrikar

urokraake

@urokraake
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje