Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til naughtyboy23Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til SadominatorProfilbildet til RomeoProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til AzathothProfilbildet til silverProfilbildet til TheRose49Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til CalaDorProfilbildet til LokerProfilbildet til bbck osloProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til Lenemor
Profilbildet til Isabella10Profilbildet til NightdiverProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til BjoernProfilbildet til TearyProfilbildet til synnyProfilbildet til Reina21Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til ArconadaProfilbildet til GogT1971Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Tony21Profilbildet til monique tvProfilbildet til cat68

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje