Profilbildet til bakerProfilbildet til beitoProfilbildet til OlavsenProfilbildet til PussiProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til SammiProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til TheRose49Profilbildet til JustinProfilbildet til TorolavProfilbildet til bby123Profilbildet til Nic94Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Angel84Profilbildet til Master33 Bergen
Profilbildet til SuzProfilbildet til bergen89Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til JustinProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til qwerty19Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til mizzyProfilbildet til søker sexProfilbildet til latex66Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til m52aProfilbildet til karlaa

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje