Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til BiTrineProfilbildet til KristiansenProfilbildet til henrkjarProfilbildet til trond`enProfilbildet til AmpriProfilbildet til sola50Profilbildet til shivaProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til troendern93Profilbildet til InnlandetProfilbildet til LookmeProfilbildet til KjellarProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til sluttyboy4u
Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til orro75Profilbildet til C.lop14Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til JærguttenProfilbildet til skurk3Profilbildet til miss76Profilbildet til Stine1986Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til KennethR88Profilbildet til AyakachanProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til ExosProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til BarbieMarielle

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje