Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Floppa1Profilbildet til AngelManProfilbildet til NyssaProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til ZizouProfilbildet til AlesioProfilbildet til KerstinVirgoProfilbildet til SamehadaProfilbildet til AndiiProfilbildet til Alexander44Profilbildet til SigvegalProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til nelg90Profilbildet til Culprate
Profilbildet til xantippeProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Dotto81Profilbildet til LauVauProfilbildet til Tine cdProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Handyman40Profilbildet til TordenspydProfilbildet til HardRockProfilbildet til hawe35Profilbildet til petrus1956Profilbildet til OdinProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til PlatinumProfilbildet til MusashiProfilbildet til førdeparet

urokraake

@urokraake
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje