Profilbildet til spruksProfilbildet til stian93Profilbildet til DjeimiProfilbildet til latino123Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til AjscreamProfilbildet til AsveigProfilbildet til zethProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til LamatryneProfilbildet til BBW28Profilbildet til Drifter4uProfilbildet til ExosProfilbildet til AndiiProfilbildet til MizzyProfilbildet til KosMus
Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til RogermadsProfilbildet til PussiProfilbildet til miss76Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til XenaProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til MarwinProfilbildet til Skeva91Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til DjeimiProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Azathoth

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje