Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til naitsProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til ElyProfilbildet til NallexyProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til SkårnesProfilbildet til RomeoProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til windel999Profilbildet til MidasProfilbildet til JavhaxProfilbildet til MarwinProfilbildet til Oslo 44
Profilbildet til KennethR88Profilbildet til KosMusProfilbildet til badboy1986Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til shivaProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til BotanicalProfilbildet til julieProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Siba44Profilbildet til Osl38Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til NiceManTr.heim

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje