Profilbildet til hawe35Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til beitoProfilbildet til coolchic101Profilbildet til *Punky*Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til snirlenProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til SvetikProfilbildet til YongProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til miss76Profilbildet til Lars80
Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til AlekProfilbildet til Mossing34Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til sverre89Profilbildet til SupermannProfilbildet til troendern93Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til virtuveProfilbildet til HazeProfilbildet til SjtProfilbildet til Ganjalf21

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje