Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til BittenProfilbildet til yanaProfilbildet til Niko9Profilbildet til naitsProfilbildet til VildeeeProfilbildet til petzlProfilbildet til bbck osloProfilbildet til BBW28Profilbildet til kaiasoProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til someboyProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til skurk3
Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til par_30Profilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til stian93Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til NinnaProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til troendern93Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til ElviraProfilbildet til henrkjarProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Mystical34Profilbildet til Skeva91Profilbildet til Mr Nilsen

urokraake

@urokraake
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje