Profilbildet til sisunorProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til afrikarProfilbildet til YouwishProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til RememBr83Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til XjanneProfilbildet til Roger84Profilbildet til TengilProfilbildet til Lenea
Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til NeonProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til SupermannProfilbildet til AfroManProfilbildet til IronheartProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til FrkHeidiProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til vanosm52Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til LamatryneProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Mia, 21 Oslo

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje