Profilbildet til Erik1337Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til Jan46Profilbildet til GogT1971Profilbildet til freaky2Profilbildet til northkickProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til nafaProfilbildet til AndroidProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til Helene89Profilbildet til hasifa wahib
Profilbildet til h_frodeProfilbildet til Isabella10Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til SKubrickProfilbildet til chipProfilbildet til shinY_Profilbildet til solaProfilbildet til Mr.XProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til Nic94Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Mossing34Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Roger84Profilbildet til Girlflower

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje