Profilbildet til LissaProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til NightdiverProfilbildet til BillProfilbildet til qwerty19Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til Trappani89Profilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til orro75Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til DjeimiProfilbildet til fadedProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til OsloG21
Profilbildet til ole322Profilbildet til eddi1000Profilbildet til RosjerProfilbildet til TorolavProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til pitt76Profilbildet til AnMy99Profilbildet til ElyProfilbildet til SoffiProfilbildet til KongenProfilbildet til AndroidProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til VictorProfilbildet til Angel4uProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til EmmaOlsen

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje