Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til Leto78Profilbildet til jeanettekProfilbildet til toro60Profilbildet til Natasha93Profilbildet til OdinProfilbildet til dewill77Profilbildet til LadyBBWProfilbildet til LadysmanProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Siba44Profilbildet til DrulProfilbildet til shivaProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Sukkerspinn86
Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Bimann43Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til ToremannProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til TearyProfilbildet til LatexfunProfilbildet til KaisaProfilbildet til monique tvProfilbildet til NallexyProfilbildet til burndocProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til Sigvegal

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje