Profilbildet til Linda_25Profilbildet til .tvliseProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til kajabiProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til lovebbwProfilbildet til shinY_Profilbildet til beitoProfilbildet til Mass SageProfilbildet til TommybProfilbildet til spruksProfilbildet til Mia, 21 Oslo
Profilbildet til KogKProfilbildet til RantazticProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til elghodeProfilbildet til qwerty19Profilbildet til virtuveProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til L_KProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til TordenspydProfilbildet til shivaProfilbildet til sexy panda

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 20 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 20 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje