Profilbildet til ExodiaProfilbildet til SuzProfilbildet til KWGProfilbildet til ChatrinetvProfilbildet til shaftyProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til j18elverumProfilbildet til InsomniaProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til **WanjaProfilbildet til henrkjarProfilbildet til BadboyProfilbildet til 59modellProfilbildet til xdresserProfilbildet til JaNuS
Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Oslo27Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til zailoProfilbildet til charlotee23Profilbildet til ToyenProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til harepusenProfilbildet til blaithinProfilbildet til pierceddickProfilbildet til orphansProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til TengilProfilbildet til Angel84

urokraake

@urokraake
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 26 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 26 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje