Profilbildet til SoffiProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til ArconadaProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til AlexanderProfilbildet til Julie00Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til brollProfilbildet til par_30Profilbildet til RixnProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Floppa1Profilbildet til SwededarterProfilbildet til Stuker\'n
Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til naitsProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til LissaProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til NeonProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til MidasProfilbildet til talkmanProfilbildet til sexworker202Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til Nic94Profilbildet til Frøken_sensuell1964

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 6 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 6 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje