Profilbildet til TorolavProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til TheMissProfilbildet til sjømannProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til SkårnesProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til fadedProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til LeticiaProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til MM77Profilbildet til harepusenProfilbildet til brollProfilbildet til Nyssa
Profilbildet til hawe35Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til NeonProfilbildet til urokraakeProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til KiwienProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Tara84Profilbildet til moss73Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til supertedd

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

urokraake

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Lesbisk

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje