Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til LamatryneProfilbildet til Handyman31Profilbildet til SKubrickProfilbildet til OralProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til NyssaProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Nic94Profilbildet til shado33Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til ElyProfilbildet til ThomasDes
Profilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til Angel4uProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til HardRockProfilbildet til Mandal37Profilbildet til Reisende40Profilbildet til elghodeProfilbildet til Caleron86Profilbildet til BillProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til MizzyProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til InsomniaProfilbildet til dogbayProfilbildet til shado33Profilbildet til 22 swe Oslo

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

urokraake

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Lesbisk

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje