Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Just4youProfilbildet til StianProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til freaky2Profilbildet til wille455Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til rosegartner33Profilbildet til skurk3Profilbildet til shivaProfilbildet til jenandProfilbildet til yanaProfilbildet til sexypar85Profilbildet til LadysmanProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til jeanettek
Profilbildet til pvcloveProfilbildet til ChristinaCDProfilbildet til j18elverumProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til AnMy99Profilbildet til kennedy85Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til BrumProfilbildet til Torill1979Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til fintparProfilbildet til kaiaso

urokraake

@urokraake
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt urokraake:Disse profilene har urokraake besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

urokraake

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Min sexstatus

Lesbisk

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje