Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til AsveigProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til KiwienProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til IronheartProfilbildet til På_søkProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Arvidluis
Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til InnlandetProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Leto78Profilbildet til ingoladProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til XjanneProfilbildet til AzathothProfilbildet til kennedy85Profilbildet til just myselfProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til SylvesterProfilbildet til Slave g23Profilbildet til Flekka18Profilbildet til sir-digby-chicken-caesar

simona

@ussi
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje