Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til TorolavProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til sisunorProfilbildet til RuienProfilbildet til spruksProfilbildet til ani5Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Angel84Profilbildet til poffenProfilbildet til KjellarProfilbildet til LærerenProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til GeiriProfilbildet til WErkewrøe
Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Isabella10Profilbildet til RogermadsProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til Osl38Profilbildet til komigje69Profilbildet til Per SProfilbildet til par_30Profilbildet til Oslo27Profilbildet til Andersen89Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Gutt24Trent

simona

@ussi
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje