Profilbildet til Caleron86Profilbildet til EscobarProfilbildet til SvantepriProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til superteddProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til ErogenProfilbildet til GeiriProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Trh1980Profilbildet til AlekProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til line tvProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til Harstad_bi_34
Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til bergen89Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til LeneaProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til mann oslProfilbildet til sanjaProfilbildet til lekenergodProfilbildet til shado33Profilbildet til ZaxProfilbildet til norseman9Profilbildet til RosjerProfilbildet til m52aProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til Bukowski69

simona

@ussi
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje