Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til qwerty19Profilbildet til zethProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til No StringsProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til ToyenProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til AinaCdProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til LeneaProfilbildet til Butt Farmer
Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Niko9Profilbildet til CindyCDProfilbildet til SKubrickProfilbildet til LatexleahProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til mann oslProfilbildet til ReidarProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til KimmernProfilbildet til Kaatqkk

simona

@ussi
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje