Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Handyman31Profilbildet til BottomProfilbildet til OralProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til orro75Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til BullseyeProfilbildet til Man30303Profilbildet til LookmeProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til PlatinumProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til Davinci
Profilbildet til akane21Profilbildet til ReidarProfilbildet til parivestProfilbildet til Just4youProfilbildet til TuttaProfilbildet til trannyboyProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til bakerProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til StreetgirlsProfilbildet til Joey77Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til broll

simona

@ussi
aktiv 3 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje