Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til EspenProfilbildet til InsomniaProfilbildet til førdeparetProfilbildet til BiTrineProfilbildet til 2KosProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til maler.nProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Kate WProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til ScorpionProfilbildet til TorolavProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Par i Aust Agder
Profilbildet til BiparProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til LamatryneProfilbildet til SpindelProfilbildet til Natasha93Profilbildet til j18elverumProfilbildet til SiljeProfilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til engenanjaProfilbildet til elghodeProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Miss

simona

@ussi
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje