Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til BrumProfilbildet til MikeProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Cd28Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til InnlandetProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til m52aProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til sweden boyProfilbildet til BergenoProfilbildet til SvetikProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Tine cdProfilbildet til MrTwoface
Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til ShineProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til GiggSProfilbildet til Grom87Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til cat68Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til orphansProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Kate WProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Sørlandspar

simona

@ussi
aktiv 4 år, 12 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje