Profilbildet til DionysusProfilbildet til brollProfilbildet til sportfuckProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Trh1980Profilbildet til ZizouProfilbildet til HommeProfilbildet til KjellarProfilbildet til InnlandetProfilbildet til AlekProfilbildet til slaviProfilbildet til LangbeinProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til mizzy
Profilbildet til TheMissProfilbildet til spruksProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Slave g23Profilbildet til harepusenProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til andy1988Profilbildet til chefdepommeProfilbildet til SherylProfilbildet til LeneaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til På_søkProfilbildet til henrkjarProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til BDSM-Vesterålen

simona

@ussi
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje