Profilbildet til sisunorProfilbildet til trond`enProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til DionysusProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til kennethProfilbildet til MariusProfilbildet til Helene89Profilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til **WanjaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til LookmeProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Anne72
Profilbildet til godheksaProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til guttenProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Reina21Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til toro60Profilbildet til BottomProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til Savannah2581Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til LizzyProfilbildet til Marius

simona

@ussi
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje