Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til SEXTREFFProfilbildet til KjellarProfilbildet til shado33Profilbildet til kennethProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til TordenspydProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Handyman31Profilbildet til XL KukkProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Difference___
Profilbildet til RantazticProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til babybooProfilbildet til oslokosProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Sublime81Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til golfbearProfilbildet til BjoernProfilbildet til sluggernProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Leather-hunkProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til line tv

simona

@ussi
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje