Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til SussProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Natasha93Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til StrazoProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til miss76Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til lekentpar28
Profilbildet til just myselfProfilbildet til lekenergodProfilbildet til MolliProfilbildet til m52aProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til slaviProfilbildet til AndroidProfilbildet til bergen89Profilbildet til MoaProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til SoffiProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til maler.nProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til musclebottomoslo

simona

@ussi
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje