Profilbildet til naitsProfilbildet til StianProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til LokerProfilbildet til vårkåtProfilbildet til ZaxProfilbildet til TordenspydProfilbildet til MehtevasProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til SjtProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til elghodeProfilbildet til KristiansenProfilbildet til førdeparetProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til Zizou
Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til ScorpionProfilbildet til qwerty19Profilbildet til ElviraProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til dogbayProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til På_søkProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til BotanicalProfilbildet til Royalfit

simona

@ussi
aktiv 4 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje