Profilbildet til StaaleProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Dark AngelProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til bakerProfilbildet til vickycdProfilbildet til vekten75Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til SKubrickProfilbildet til Floppa1Profilbildet til BiTrineProfilbildet til BluwProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til hotnoProfilbildet til ShineProfilbildet til GuttOslo95
Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til elghodeProfilbildet til nada000Profilbildet til Anne72Profilbildet til engenanjaProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til davidandreProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til SylvesterProfilbildet til MissProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til TabbeProfilbildet til hotno

simona

@ussi
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje