Profilbildet til virtuveProfilbildet til ingoladProfilbildet til knny88Profilbildet til NjordProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til LookmeProfilbildet til MizzyProfilbildet til silverProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til maritaProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til bby123Profilbildet til maler.n
Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til nina1992Profilbildet til norseman9Profilbildet til **WanjaProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Just4youProfilbildet til urokraakeProfilbildet til AyakachanProfilbildet til RomeoProfilbildet til MortenBProfilbildet til angelica96Profilbildet til Stine1986Profilbildet til BecksProfilbildet til BottomProfilbildet til lauraloveProfilbildet til PrettyBoyFloyd

simona

@ussi
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje