Profilbildet til Reisende40Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til ole322Profilbildet til LathamsProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Tony21Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til CdrypaProfilbildet til SimProfilbildet til GogT1971Profilbildet til TuttaProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Davinci
Profilbildet til KongenProfilbildet til MartinosloProfilbildet til pierceddickProfilbildet til GeiriProfilbildet til fintparProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til XL KukkProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til SylvesterProfilbildet til maler.nProfilbildet til sexworker202Profilbildet til ChristinaCDProfilbildet til jente2011

simona

@ussi
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 47 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 47 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje