Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til mann oslProfilbildet til AsveigProfilbildet til .LisetvProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til LatexleahProfilbildet til cat68Profilbildet til engenanjaProfilbildet til burndocProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til harepusenProfilbildet til slaviProfilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til BrumProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til .tvliseProfilbildet til MaykieProfilbildet til bad666boyProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til Joey77Profilbildet til LathamsProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til MikeProfilbildet til JiJiProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til ScorpionProfilbildet til SadominatorProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Musashi

simona

@ussi
aktiv 5 år siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 32 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 32 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje