Profilbildet til pitt76Profilbildet til norseman9Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til søker sexProfilbildet til Klar 79Profilbildet til MariusProfilbildet til BluwProfilbildet til h_frodeProfilbildet til LatexleahProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til LeticiaProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Alexs
Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til Osl38Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til kajabiProfilbildet til SoffiProfilbildet til JustinProfilbildet til 59modellProfilbildet til .LisetvProfilbildet til AndiiProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til leandroProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til orro75Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til davidandre

simona

@ussi
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 11 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 11 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje