Profilbildet til Solros72Profilbildet til KarinagayProfilbildet til førdeparetProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til jarlemannProfilbildet til MehtevasProfilbildet til LåtteProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til silverProfilbildet til XjanneProfilbildet til VictorProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til freaky2Profilbildet til brollProfilbildet til 2Kos
Profilbildet til StianProfilbildet til ChrisCProfilbildet til veilchenProfilbildet til røyskattaProfilbildet til RogermadsProfilbildet til krsflortProfilbildet til halloisProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til SimProfilbildet til søker sexProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Man30303Profilbildet til EmmaOlsen

simona

@ussi
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 34 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 34 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje