Profilbildet til Sonny55Profilbildet til windel999Profilbildet til @nn@Profilbildet til KvastenProfilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til CalaDorProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Trh1980Profilbildet til kennethProfilbildet til RosjerProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til BBW28Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til RJProfilbildet til Suss
Profilbildet til Anne72Profilbildet til jeanymariaProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til NallexyProfilbildet til virtuveProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til XL KukkProfilbildet til MedusaProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til elghodeProfilbildet til DonGrisProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til Bergen-nord

simona

@ussi
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt simona:Disse profilene har simona besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

simona

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje