Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til moss73Profilbildet til AsveigProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til KWGProfilbildet til GhroltProfilbildet til MrbigProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til sølProfilbildet til monique tvProfilbildet til ak00nProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til pitt76Profilbildet til SvantepriProfilbildet til Tony21
Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til runAProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til BBW28Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til L_KProfilbildet til AlekProfilbildet til foresterProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Skorpionen

Tor&tina40

@utstein40
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tor&tina40:Disse profilene har Tor&tina40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje