Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til Handyman40Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til hawe35Profilbildet til JupiterProfilbildet til Geirern92Profilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til virtuveProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til skurk3Profilbildet til mrtoreProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til ChrisC
Profilbildet til Joachim*Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Ready4funProfilbildet til trond`enProfilbildet til RockDudeProfilbildet til StianProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til DorcasProfilbildet til GhroltProfilbildet til jente2011Profilbildet til Dotto81Profilbildet til Skeva91Profilbildet til poopITboyProfilbildet til pvcloveProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Lululuu

Tor&tina40

@utstein40
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tor&tina40:Disse profilene har Tor&tina40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje