Profilbildet til agderProfilbildet til CleoProfilbildet til ElinesProfilbildet til pia1975Profilbildet til BillProfilbildet til C.lop14Profilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til førdeparetProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til DrømmeMann
Profilbildet til StavangerProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til dp72Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til oslokosProfilbildet til DionysusProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til RogermadsProfilbildet til jens41Profilbildet til LatexleahProfilbildet til MolliProfilbildet til BluwProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til MummiMamma

Tor&tina40

@utstein40
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tor&tina40:Disse profilene har Tor&tina40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje