Profilbildet til oslokosProfilbildet til AvalonProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Andersen89Profilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til ScorpionProfilbildet til latex66Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til RogermadsProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til BIJ26M32Profilbildet til MarwinProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til TearyProfilbildet til trannyboy
Profilbildet til !!sweetieProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Joey77Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til BullseyeProfilbildet til dewill77Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til buskerudProfilbildet til TorolavProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til jonas93

Tor&tina40

@utstein40
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tor&tina40:Disse profilene har Tor&tina40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje