Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til LissaProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til NylongummiProfilbildet til Isabella10Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Difference___Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til 59modellProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til SKubrickProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Ariel
Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Trappani89Profilbildet til hotfishProfilbildet til TengilProfilbildet til NinnaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til bbck osloProfilbildet til LissaProfilbildet til LeticiaProfilbildet til VildeeeProfilbildet til angelica96Profilbildet til AzathothProfilbildet til superteddProfilbildet til xtrProfilbildet til Savannah2581

Tor&tina40

@utstein40
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tor&tina40:Disse profilene har Tor&tina40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje