Profilbildet til Mossing34Profilbildet til XjanneProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til xtrProfilbildet til JontassProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til stor pungProfilbildet til MannPåHotellProfilbildet til HebroProfilbildet til HardRockProfilbildet til JavhaxProfilbildet til oslokosProfilbildet til SakoProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Larsn
Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til RuienProfilbildet til Ready4funProfilbildet til davidandreProfilbildet til Crazy92Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til InsomniaProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til SherylProfilbildet til hank95Profilbildet til jannis25Profilbildet til runAProfilbildet til ReidarProfilbildet til godsg1

Tor&tina40

@utstein40
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tor&tina40:Disse profilene har Tor&tina40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje