Profilbildet til MrVoldProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til Leto78Profilbildet til trisvikProfilbildet til kastrdProfilbildet til Helene89Profilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Al SpaceyProfilbildet til XL KukkProfilbildet til staalmannenProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til smoker;)Profilbildet til hotfishProfilbildet til julieProfilbildet til Freshness
Profilbildet til pitt76Profilbildet til agderProfilbildet til ole322Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til vfold50MvilProfilbildet til C.lop14Profilbildet til sverre89Profilbildet til Kalle2Profilbildet til No StringsProfilbildet til Tine cdProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Reisende40Profilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til nord88

Tor&tina40

@utstein40
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tor&tina40:Disse profilene har Tor&tina40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje