Profilbildet til RubberkingProfilbildet til NordlandProfilbildet til LizzyProfilbildet til fadedProfilbildet til stuve92Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til MizzyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til bergenm30Profilbildet til DrulProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Difference___Profilbildet til gameroslProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Trinetussa
Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til lovebbwProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til dewill77Profilbildet til TengilProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til two-playfulProfilbildet til afrikarProfilbildet til bbck osloProfilbildet til agderProfilbildet til fintparProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Oslogutt45

Tor&tina40

@utstein40
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tor&tina40:Disse profilene har Tor&tina40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje