Profilbildet til NtrøndereProfilbildet til love one anotherProfilbildet til .tvliseProfilbildet til i love boysProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til jonas93Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til m52aProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til ManimalProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til @nn@Profilbildet til nada000Profilbildet til LululuuProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til sabriina
Profilbildet til SakoProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til swedmanProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til miss76Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til sweettortureProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til MortenBProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til UerfarenProfilbildet til dewill77Profilbildet til Ellensoeker

Tor&tina40

@utstein40
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Tor&tina40:Disse profilene har Tor&tina40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje