Profilbildet til h_frodeProfilbildet til DonGrisProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Jan46Profilbildet til mann oslProfilbildet til AndiiProfilbildet til virtuveProfilbildet til Telemann88Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til coolchic101Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til L_K
Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til latino123Profilbildet til stuve92Profilbildet til SvetikProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til nelg90Profilbildet til GogT1971Profilbildet til freaky2Profilbildet til BotanicalProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Skeva91Profilbildet til xantippeProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til pytagoras

Tor&tina40

@utstein40
aktiv 4 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Tor&tina40:Disse profilene har Tor&tina40 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje