Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til TearyProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til jan50Profilbildet til colargolProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til ElviraProfilbildet til carmellaProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til monique tvProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til Lill17Profilbildet til Rixn
Profilbildet til TommybProfilbildet til DonGrisProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til i love boysProfilbildet til 59modellProfilbildet til blaithinProfilbildet til troendern93Profilbildet til SupermannProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til ElleseusProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Ellensoeker

uzi69

@uzi69
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje