Profilbildet til geddimannProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til AndiiProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til lovebbwProfilbildet til ninatvProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til GoldenProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til LovestarProfilbildet til IrenProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til HazeProfilbildet til Hemne72Profilbildet til No Strings
Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til joniProfilbildet til elghodeProfilbildet til pompelProfilbildet til pia1975Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til AskimMannProfilbildet til jonas93Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til MatteStProfilbildet til ParKos2239

uzi69

@uzi69
aktiv 2 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje