Profilbildet til colargolProfilbildet til line tvProfilbildet til RomeoProfilbildet til vårkåtProfilbildet til troendern93Profilbildet til På_søkProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til NallexyProfilbildet til shinY_Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til StavangerProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Thea92Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til mr_sterhk
Profilbildet til DorcasProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til GeiriProfilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til freezinProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til ToremannProfilbildet til carogirlProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Youwish

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje