Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Latex44Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Linda_25Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til qwerty19Profilbildet til poopITboyProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Slappen72Profilbildet til 2KosProfilbildet til par_30Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Par.Stange Hun
Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til TearyProfilbildet til swedmanProfilbildet til naitsProfilbildet til CdrypaProfilbildet til ToremannProfilbildet til zethProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Angel4uProfilbildet til NettstedetProfilbildet til akane21Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til jonas93Profilbildet til **Wanja

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje