Profilbildet til No StringsProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til OsloG21Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Caleron86Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til norseman9Profilbildet til NataProfilbildet til Thea92Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til hgsd1
Profilbildet til snirlenProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til maler.nProfilbildet til sjømannProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til stuve92Profilbildet til pia1975Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til ninatvProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til bad666boyProfilbildet til baker

uzi69

@uzi69
aktiv 2 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje