Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til testomanProfilbildet til No StringsProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Donatello21Profilbildet til RosjerProfilbildet til MikeProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Bimann43Profilbildet til nattroseProfilbildet til FinelineProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til buskerudProfilbildet til AskimMannProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Innlandet
Profilbildet til NjordProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til PussiProfilbildet til SvantepriProfilbildet til knutbrgProfilbildet til LeneaProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Difference___Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til agderProfilbildet til kinky667Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Siba44

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje