Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til GeiriProfilbildet til Fin g30Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til TabbeProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til poffenProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til AzathothProfilbildet til RockDudeProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til leandro
Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til HardRockProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til Lez 40Profilbildet til GiggSProfilbildet til kmfantProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til bergenm30Profilbildet til BottomProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til KospieProfilbildet til ToremannProfilbildet til pleasure4u2n8

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje