Profilbildet til niceboy1986Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til DorransProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til NeonProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til IngegardProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til MM77Profilbildet til latino123Profilbildet til SussProfilbildet til solaProfilbildet til godsg1Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Latexleah
Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Klar 79Profilbildet til Lez 40Profilbildet til GoldenProfilbildet til Leto78Profilbildet til GiggSProfilbildet til Buffy93Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til jonas93Profilbildet til runAProfilbildet til orphansProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til uzi69Profilbildet til henrkjar

uzi69

@uzi69
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje