Profilbildet til bwillyProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til sexworker202Profilbildet til bad666boyProfilbildet til IngegardProfilbildet til XenaProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til LatexmannProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til temptationProfilbildet til runAProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til Vildeee
Profilbildet til IrenProfilbildet til northkickProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til NyssaProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til SnæxProfilbildet til RixnProfilbildet til swedmanProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Life is a gameProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til HardRockProfilbildet til babybooProfilbildet til Josep

uzi69

@uzi69
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje