Profilbildet til CindyCDProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Crazy92Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til MidasProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til SoffiProfilbildet til RubberkingProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Grom87Profilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til IronheartProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til RuienProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Joachim*Profilbildet til MikeProfilbildet til poopITboyProfilbildet til nina1992Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til MoaProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til veilchenProfilbildet til Alexander44Profilbildet til mrroyalProfilbildet til stavangerjente-82

uzi69

@uzi69
aktiv 2 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje