Profilbildet til staalmannenProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til NikkiSissyProfilbildet til Thea92Profilbildet til AsveigProfilbildet til urokraakeProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Lill17Profilbildet til temptationProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til KantarellenTerrasse
Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til Tara84Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til kennedy85Profilbildet til KimmernProfilbildet til apeeassProfilbildet til bunnyProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Natasha93Profilbildet til sølProfilbildet til poopITboyProfilbildet til jenandProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til Oslo27Profilbildet til talkman

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje