Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til jeanettekProfilbildet til KennethR88Profilbildet til StaaleProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til BottomProfilbildet til ole322Profilbildet til sola50Profilbildet til fadedProfilbildet til No StringsProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til Meeow
Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Lez 40Profilbildet til Grom87Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til NallexyProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til 2KosProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til bby123Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til MannValdresProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Ariel

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje