Profilbildet til *Punky*Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til pia1975Profilbildet til Reina21Profilbildet til carogirlProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til SiljeProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til ThomasassProfilbildet til RosjerProfilbildet til Lica89Profilbildet til LeticiaProfilbildet til Lars80
Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til NyssaProfilbildet til DorcasProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til yanaProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til .tvliseProfilbildet til JustinProfilbildet til LeneaProfilbildet til sexworker202Profilbildet til TorolavProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til nelg90Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldre

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje