Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til Mindy000Profilbildet til henrkjarProfilbildet til mizzyProfilbildet til NordlandProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til KospieProfilbildet til orphansProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til AlexsProfilbildet til akane21Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Thea92Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Asveig
Profilbildet til Klar 79Profilbildet til SwededarterProfilbildet til KosMusProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til Joachim*Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til TengilProfilbildet til LadyStarProfilbildet til MrVoldProfilbildet til KristiansenProfilbildet til PhenrikProfilbildet til vårkåtProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til brollProfilbildet til Scorpion

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje