Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Lica89Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til NylongummiProfilbildet til DrYvilProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til ElleseusProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til AnMy99Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Staale
Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til TearyProfilbildet til StaaleProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Solros72Profilbildet til Trappani89Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til afrikarProfilbildet til NordJente90Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til BittenProfilbildet til Mass SageProfilbildet til solaProfilbildet til vekten75

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje