Profilbildet til krsflortProfilbildet til vekten75Profilbildet til SwededarterProfilbildet til engenanjaProfilbildet til ScorpionProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til SammiProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til HexaProfilbildet til SupermannProfilbildet til knny88Profilbildet til MarwinProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Lenea
Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til TheMissProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til troendern93Profilbildet til Donatello21Profilbildet til TommybProfilbildet til bergen89Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til sluggernProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til slank leken mann bærum

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje