Profilbildet til Torill1979Profilbildet til **WanjaProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til CuckoldparetProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til fevikmannenProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til GogT1971Profilbildet til maritaProfilbildet til SnæxProfilbildet til Dotto81Profilbildet til DorcasProfilbildet til petzl
Profilbildet til ninatvProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til LenemorProfilbildet til Floppa1Profilbildet til Fin g30Profilbildet til latino123Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til burndocProfilbildet til BergenoProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til Sonny55Profilbildet til godheksaProfilbildet til jeanymariaProfilbildet til ReidarProfilbildet til HazeProfilbildet til Humlevatn

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje