Profilbildet til buskerudProfilbildet til brollProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til talkmanProfilbildet til 2KosProfilbildet til SjtProfilbildet til stuve92Profilbildet til Passivg19Profilbildet til GiggSProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til pia1975Profilbildet til xdresserProfilbildet til ToremannProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til pvcloveProfilbildet til Mr.Sensitive
Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Mass SageProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til Caleron86Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til stuve92Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til westpar76Profilbildet til latino123Profilbildet til EscobarProfilbildet til bakerProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Haze

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje