Profilbildet til guttenProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til AngelManProfilbildet til windel999Profilbildet til binittedal31Profilbildet til Kate WProfilbildet til ManimalProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til CulprateProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Jan46Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Tyber30Profilbildet til El DiabloProfilbildet til **Mrs.Mathea
Profilbildet til ArvidluisProfilbildet til skurk3Profilbildet til jeanettekProfilbildet til KatherineProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til MatteStProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til AfroManProfilbildet til XjanneProfilbildet til AnetteleProfilbildet til Singel49

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje