Profilbildet til naitsProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til ElyProfilbildet til Helene89Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til KennethR88Profilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til agderProfilbildet til MM77Profilbildet til golfbearProfilbildet til førdeparetProfilbildet til AfroManProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til CharlesProfilbildet til Muskeldigger
Profilbildet til IngunnProfilbildet til Leather-hunkProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til KimmernProfilbildet til No StringsProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til MM77Profilbildet til ole322Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til badboy1986Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til fridafridaProfilbildet til TommybProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje