Profilbildet til Androx0Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til orro75Profilbildet til RonnProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til sexworker202Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til uzi69Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til NylongummiProfilbildet til babyboo
Profilbildet til shaftyProfilbildet til SammiProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til sjømannProfilbildet til pierceddickProfilbildet til SpindelProfilbildet til mark04Profilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til lalaparProfilbildet til IsDronninga47Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til ToyenProfilbildet til KnutValentine

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje