Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til DjeimiProfilbildet til Joachim*Profilbildet til petzlProfilbildet til KarinagayProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Joey77Profilbildet til OdinProfilbildet til TommybProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Nordland
Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til HexaProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til geddimannProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til LatexfunProfilbildet til moss73Profilbildet til angelica96Profilbildet til just myselfProfilbildet til MasterbodøProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Kaatqkk

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje