Profilbildet til charlotee23Profilbildet til JimBodenProfilbildet til MM77Profilbildet til DonGrisProfilbildet til gameroslProfilbildet til JM28Profilbildet til KatherineProfilbildet til ArielProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til MaykieProfilbildet til regntøymannProfilbildet til qwerty19Profilbildet til ole322
Profilbildet til Zuurie2Profilbildet til MeeowProfilbildet til blaithinProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til stuve92Profilbildet til pvcloveProfilbildet til apeeassProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til knny88Profilbildet til lauraloveProfilbildet til JaNuSProfilbildet til monique tvProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Plu2Profilbildet til CrossOda

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje