Profilbildet til Fin g30Profilbildet til BrumProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Isabella10Profilbildet til TheRose49Profilbildet til colargolProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til SoffiProfilbildet til Kalle2Profilbildet til LangbeinProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til toro60Profilbildet til ShineProfilbildet til AlexsProfilbildet til Dodraugen
Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til m52aProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til røyskattaProfilbildet til norseman9Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til joniProfilbildet til colargolProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til EvensProfilbildet til moss73Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til ChivasProfilbildet til 2Kos

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 23 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 23 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 4 uker, 1 dag siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje