Profilbildet til Fin g30Profilbildet til LatexLovrProfilbildet til petzlProfilbildet til KatherineProfilbildet til KosMusProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til ZeroProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til pia1975Profilbildet til dp72Profilbildet til FinelineProfilbildet til MrVoldProfilbildet til solaProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Leticia
Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til MortenBProfilbildet til xdresserProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til love one anotherProfilbildet til petrus1956Profilbildet til AsveigProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til dp72Profilbildet til KjellarProfilbildet til JaNuSProfilbildet til RememBr83Profilbildet til par_30Profilbildet til Brum

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 19 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 19 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned, 3 uker siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje