Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til LatexfunProfilbildet til DrulProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til KWGProfilbildet til Kas=)Profilbildet til naitsProfilbildet til MatteStProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til afrikarProfilbildet til binittedal31Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til Klar 79Profilbildet til freezin
Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Mystical34Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til BillProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til NåProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Crazy92Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til agderProfilbildet til FinelineProfilbildet til TempenProfilbildet til NataProfilbildet til parivestProfilbildet til Maykie

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

uzi69

Ditt kjønn

Par

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje