Profilbildet til geddimannProfilbildet til AlesioProfilbildet til babybooProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til MILFogDILFProfilbildet til LangbeinProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til sweden boyProfilbildet til **WanjaProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til .transe oslo 47
Profilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til knutbrgProfilbildet til JiJiProfilbildet til harepusenProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til hgsd1Profilbildet til TorolavProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til SpindelProfilbildet til BluwProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til yanaProfilbildet til Man30303Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jente

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

uzi69

Ditt kjønn

Par

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje