Profilbildet til bergenm30Profilbildet til xtrProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til latex66Profilbildet til SuzProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til regntøymannProfilbildet til pompelProfilbildet til Isabella10Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Mass SageProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til LærerenProfilbildet til Royalfit
Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til tronderpar91Profilbildet til sverre89Profilbildet til fadedProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Osl38Profilbildet til SammiProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til SkårnesProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til Haugalending

uzi69

@uzi69
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt uzi69:Disse profilene har uzi69 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

uzi69

Ditt kjønn

Par

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Langvarig romanse

Min sexstatus

Hetero

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje