Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Ramp78Profilbildet til regntøymannProfilbildet til hgsd1Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Handyman31Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Torill1979Profilbildet til gutt1981Profilbildet til ShineProfilbildet til AlexsProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til TheReaderProfilbildet til CatherineVonZuiden
Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til TuttaProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til PlatinumProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til virtuveProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til vekten75Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til ExodiaProfilbildet til ZeroProfilbildet til latino123

stor pung

@vacuumpung
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt stor pung:Disse profilene har stor pung besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje