Profilbildet til KarinagayProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til northkickProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til HardRockProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Dotto81Profilbildet til L_KProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til carogirlProfilbildet til Difference___Profilbildet til AskimMannProfilbildet til bergen89Profilbildet til Hemne72Profilbildet til Tutta
Profilbildet til fadedProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til ElyProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til JM28Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til LatexfunProfilbildet til Tobben28Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til skurk3Profilbildet til colargolProfilbildet til Thomasass

Valeria

@valeria
aktiv 1 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje