Profilbildet til KjellarProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til ellenProfilbildet til 59modellProfilbildet til TorolavProfilbildet til FinelineProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til InnlandetProfilbildet til Donatello21Profilbildet til ErogenProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til runA
Profilbildet til bby123Profilbildet til AlexanderProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til SwededarterProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til RixnProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til MannValdresProfilbildet til MatteStProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Softfeet

Valeria

@valeria
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje