Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til sandnes-parProfilbildet til NeonProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til VigdisProfilbildet til m52aProfilbildet til two-playfulProfilbildet til shado33Profilbildet til HexaProfilbildet til orphansProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til VildeeeProfilbildet til søtgutt36oslo
Profilbildet til hgsd1Profilbildet til BluwProfilbildet til lovebbwProfilbildet til EspenProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til SimProfilbildet til Lez 40Profilbildet til julieProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til KatherineProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til **WanjaProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til BadBoyDyson

Valeria

@valeria
aktiv 2 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje