Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til Lill17Profilbildet til InsomniaProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til .LisetvProfilbildet til SussProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Tine cdProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Zuurie2
Profilbildet til @nn@Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til MarwinProfilbildet til petzlProfilbildet til halloisProfilbildet til freaky2Profilbildet til Trheim1977Profilbildet til RogermadsProfilbildet til StianProfilbildet til ToremannProfilbildet til **WanjaProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Lill17Profilbildet til shaftyProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Romeo

Valeria

@valeria
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje