Profilbildet til NylongummiProfilbildet til Trh1980Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til sweettortureProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til ole322Profilbildet til Lez 40Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til testomanProfilbildet til ninatv
Profilbildet til ChivasProfilbildet til jens41Profilbildet til pellepoleProfilbildet til Alexander44Profilbildet til DorcasProfilbildet til SadominatorProfilbildet til pompelProfilbildet til BjoernProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til bergen89Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til petrus1956Profilbildet til Tegner KvinnerProfilbildet til binittedal31

Valeria

@valeria
aktiv 1 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje