Profilbildet til EscobarProfilbildet til RuienProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til monique tvProfilbildet til SakoProfilbildet til RAPID4Profilbildet til ArielProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til LamatryneProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til dia***Profilbildet til parivestProfilbildet til AnMy99Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Torill1979
Profilbildet til xdresserProfilbildet til HardRockProfilbildet til NjordProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til *Punky*Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til agderProfilbildet til På_søkProfilbildet til Modesty56Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til golfbearProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til BecksProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Jærgutten

Valeria

@valeria
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje