Profilbildet til vårkåtProfilbildet til babybooProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til HenrikKbgProfilbildet til zailoProfilbildet til MissMProfilbildet til VictorProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til virtuveProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til windel999Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Bergen-nord
Profilbildet til MatteStProfilbildet til par3427Profilbildet til VictorProfilbildet til AlexsProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til Hulder1Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til SpindelProfilbildet til ole322Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Crazy92Profilbildet til hasifa wahibProfilbildet til AsveigProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Latexfun

Valeria

@valeria
aktiv 2 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje