Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til trisvikProfilbildet til sluggernProfilbildet til HexaProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til zethProfilbildet til AfroManProfilbildet til ballderProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Jan46Profilbildet til englevingerProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Bimann43Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Søker spennign
Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til BiTrineProfilbildet til xtrProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Tara84Profilbildet til No StringsProfilbildet til pitt76Profilbildet til ElleseusProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til spruksProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Latex50Profilbildet til ChivasProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Latexmann

Valeria

@valeria
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje