Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til IngegardProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til BrumProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til CharlesProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til RJProfilbildet til BadboyProfilbildet til Tony21Profilbildet til LærerenProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til RosjerProfilbildet til harepusen
Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til Anne72Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til shado33Profilbildet til @nn@Profilbildet til AlekProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til dia***Profilbildet til veilchenProfilbildet til MolliProfilbildet til RixnProfilbildet til lekenergodProfilbildet til pvcloveProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Mass Sage

Valeria

@valeria
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje