Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til sexypar85Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til RomeoProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til MoaProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Merethe21Profilbildet til buskerudProfilbildet til DorransProfilbildet til mann oslProfilbildet til RonnProfilbildet til xantippeProfilbildet til KWGProfilbildet til skurk3Profilbildet til EmoDoll Kari
Profilbildet til nina1992Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Klar 79Profilbildet til angelica96Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til Kas=)Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til ElinesProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til agder

Valeria

@valeria
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje