Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til LenemorProfilbildet til Bergen1987Profilbildet til SportoguyProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til bunnyProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til OdinProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til badboy1986Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til OralProfilbildet til xtrProfilbildet til .tvliseProfilbildet til trollmor;)))
Profilbildet til GeiriProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til KatherineProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til LeticiaProfilbildet til dewill77Profilbildet til kaiasoProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til simonaProfilbildet til testomanProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til BiparProfilbildet til Exodia

Valeria

@valeria
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje