Profilbildet til GeiriProfilbildet til JM28Profilbildet til beitoProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til Sublime81Profilbildet til eddi1000Profilbildet til nina1992Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til LadyStarProfilbildet til KWGProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Flekka18Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til røyskattaProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Stvg.mann_89
Profilbildet til LangbeinProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til shivaProfilbildet til burndocProfilbildet til xdresserProfilbildet til pitt76Profilbildet til MortenBProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til ballderProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til NåProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Bimann43

Valeria

@valeria
aktiv 3 år siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje