Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til .tvliseProfilbildet til 33Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til Trappani89Profilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til DorransProfilbildet til LatexfunProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Cecilie95
Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Tobben28Profilbildet til Stine1986Profilbildet til Plu2Profilbildet til snirlenProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til mark04Profilbildet til staalmannenProfilbildet til talkmanProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Erik1337Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til MM77Profilbildet til BjoernProfilbildet til Svetik

Valeria

@valeria
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje