Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Osl38Profilbildet til SwededarterProfilbildet til temptationProfilbildet til jens41Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til VictorProfilbildet til shivaProfilbildet til Andersen89Profilbildet til dewill77Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Vigdis
Profilbildet til KvinnenProfilbildet til OralProfilbildet til JustinProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til FrkAuroraProfilbildet til LåtteProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til LatexleahProfilbildet til EscobarProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til brunnbeverProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til PsykiskTerrorMann33

Valeria

@valeria
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje