Profilbildet til JiJiProfilbildet til SiljeProfilbildet til BittenProfilbildet til veilchenProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til bergenm30Profilbildet til HexaProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Thea92
Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til førdeparetProfilbildet til Grom87Profilbildet til AnetteleProfilbildet til solaProfilbildet til DrYvilProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til MortenBProfilbildet til sweden boyProfilbildet til nysgjerrigxxxProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til mr_sterhk

Valeria

@valeria
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje