Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Tony21Profilbildet til LululuuProfilbildet til simonaProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Linda_25Profilbildet til j18elverumProfilbildet til skurk3Profilbildet til AsveigProfilbildet til LadyStarProfilbildet til AyakachanProfilbildet til naitsProfilbildet til LærerenProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til synny
Profilbildet til SakoProfilbildet til RantazticProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til burndocProfilbildet til Plu2Profilbildet til XenaProfilbildet til bergen89Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til akane21Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til nelg90Profilbildet til apeeassProfilbildet til Culprate

Valeria

@valeria
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje