Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til TearyProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til Kate WProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til PussiProfilbildet til HazeProfilbildet til maler.nProfilbildet til DodraugenProfilbildet til InnlandetProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til staalmannenProfilbildet til shiva
Profilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til NallexyProfilbildet til NordlandProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til shaftyProfilbildet til 2KosProfilbildet til NeonProfilbildet til TheRose49Profilbildet til RememBr83Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til xtrProfilbildet til RubberkingProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til DrGeiger

Valeria

@valeria
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje