Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til AlesioProfilbildet til PhenrikProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til Telemann88Profilbildet til bamsefarProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til ElviraProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til sisunorProfilbildet til LiberiuSProfilbildet til Par på camProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til sverre89Profilbildet til temptation
Profilbildet til DrGeigerProfilbildet til cat68Profilbildet til MellaKristinProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til gameroslProfilbildet til LamatryneProfilbildet til KvinnenProfilbildet til SkårnesProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til RockDudeProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Mass Sage

Valeria

@valeria
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 11 timer, 36 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 11 timer, 36 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje