Profilbildet til Isabella10Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til SKubrickProfilbildet til AlexsProfilbildet til Angel84Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til Sublime81Profilbildet til orphansProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til two-playfulProfilbildet til nord88Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til RememBr83Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til Angel4u
Profilbildet til Jan46Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til RJProfilbildet til poopITboyProfilbildet til InnlandetProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til MannValdresProfilbildet til HardRockProfilbildet til StaaleProfilbildet til Nic94Profilbildet til MehtevasProfilbildet til shinY_Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til MedusaProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til MiaBella

Valeria

@valeria
aktiv 2 år, 11 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 7 timer, 45 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 7 timer, 45 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje