Profilbildet til Slave g23Profilbildet til BrumProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til søker sexProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til faithProfilbildet til Kate WProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til SylvesterProfilbildet til Oslo27Profilbildet til h_frodeProfilbildet til VildeeeProfilbildet til sydvest m48
Profilbildet til SnæxProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til L_KProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til ballderProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til frekkis71Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Slappen72

Valeria

@valeria
aktiv 2 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Valeria:Disse profilene har Valeria besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 53 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 53 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje